Szakterületek

Társasági jog, cégjog

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt magán- és kockázati tőkebefektetők számára cégalapítási eljárásokban, illetve a társaságokban bekövetkező változások ügyintézése során.

Bővebben

M&A

Irodánk széles körű tapasztalattal rendelkezik társaságok átalakulással, összeolvadással, szétválással és vállalatfelvásárlásokkal kapcsolatos ügyleteiben.

Bővebben

Vitarendezési eljárások

A jogviták gyors és költséghatékony megoldására törekszünk. Tapasztalt peres ügyvédek vagyunk, de előnyben részesítjük a peren kívüli vitarendezést.

Bővebben

Ingatlanjog

Irodánk a telekvásárlástól kezdve a projektfinanszírozáson, engedélyeztetésen, kivitelezésen át a hasznosításáig és értékesítésig kísér végig beruházásokat.

Bővebben

Biztosítási jog

A biztosítási jog, a határon átnyúló biztosítási tevékenység, valamint a biztosításközvetítőkre vonatkozó szabályozások területén magabiztosan mozgunk.

Bővebben

Szellemi tulajdonjog és új technológiák

Irodánk széles körű referenciával rendelkezik a szellemi alkotások védelmével és hasznosításával összefüggő jogi szolgáltatások területén.

Bővebben

Munkajog

Irodánk rendszeres jelleggel nyújt teljes körű munkajogi tanácsadást munkaviszonyok létesítésével, megszűnésével összefüggésben és munkajogi jogviták során.

Bővebben

Jogi átvilágítások

Irodánk ingatlanvásárlások, M&A tranzakciók, szabályozási megfelelőségi (compliance) vizsgálatok során teljes körű jogi átvilágítást nyújt ügyfelei számára.

Bővebben

Átszervezés és fizetésképtelenségi eljárások

Csőd- és felszámolási eljárásokban, valamint cégcsoportok átszervezése, a gazdasági tevékenység és szervezet teljes körű felszámolása és piacról kivezetése területén segítjük ügyfeleinket.

Bővebben

Kereskedelmi jog

Irodánk szakemberei gyakorlatorientált megközelítéssel segítik ügyfeleiket megfelelő üzleti megoldás kialakításában, különösen a szerződések joga területén.

Bővebben